DORADUS USLUGE d.o.o. – bavi se opremanjem interijera kvalitetnim proizvodima od pločastih materijala: iveral, furnir, medijapan, akril, compact, postforming fronte, kerrock, corian, inoks…

Uređenje životnih, poslovnih i turističkih prostora sa vašim željama i idejama.

Svojim iskustvom i znanjem u obradi raznih materijala ostvarujemo rješenja i drugih potreba kupaca.U suradnji sa strankama razvijamo rješenja po njihovim idejama i potrebama(dogradnje, stalci, držaći, kutije, nosači, posude, okviri, itd.)

Projekte za sav namještaj, stolariju i razne interijere rješavamo i izrađujemo sa potpuno flexibilnim pristupom individualnim potrebama i željama svake stranke, tj. niste ograničeni nikakvim šablonama u pogledu dizajna, mjera, vrste materijala i okova uz odgovorno poštivanje uobičajenih standarda struke.

Doradus usluge d.o.o. osnovano je 2011. g. u jeku kriznih vremena.
Uspješno do sada smo preživjeli i odradili mnoge projekte.
Iako nam je glavna djelatnost proizvodi od drveta dokazali smo da nam nisu strani i drugi materijali kao što su kerrock, compact, upjenjeni PVC, inox i sl.

Gradili smo nadstrešnice, sjenice, ograde, dječja igrališta…
Opremali apartmane, urede, bolnice i laboratorije, hostel, caffe bar…
Također izrađujemo PVC namještaj za Vozila sanitetskog prijevoza, hitne pomoći, servisnih vozila…
U međuvremenu smo razvili svoje jedinstvene proizvode kao što su Glider-njihaljke i žardinjere.
Sa gliderima smo posebno ponosni jer je to jedinstveni proizvod na tržištu koji nudimo čak i za najam a nude nevjerojatnu ugodnost sjedenja svojim ergonomskim dizajnom sjedala i naslona, te vrlo inovativnim načinom ljuljanja koji je smješten ispod sjedala.