Znamo da se gosti vraćaju na mjesta gdje se osjećaju ugodno i usluženo. Veliki udio u osjećaju ugodnosti odnosi se na sjedalice na kojima sjede: stolac, fotelja i sl..Kako bi povećali tu ugodnost ugostitelji su posegnuli za raznim visećim sjedalicama, ljuljajuće klupe itd., uobičajene za terase, kao što znamo takve sjedalice zauzimaju veliki udio dragocjenog Vašeg prostora. Većina gostiju kad bira gdje će sjediti bira ljuljačke, tj. terasu na kojoj ima ljuljačka. Ljuljačka ugostitelju stvara i mnoge probleme kao što je potreba velikog prostora na terasi, početno ulaganje u samu kupnju i održavanje, te u konačnosti prostor za skladištenje preko zime kao i monotonost izgleda iz sezone u sezonu. 

crtez1bez-poz

Po prvi puta na tržištu Doradus usluge d.o.o  nudi najam i prodaju glider (njihaljke) iz vlastite proizvodnje, što ga čini Hrvatskim proizvodom u potpunosti.

Njihaljke su konstruirane tako da štede i više od 40% prostora u odnosu na ostale ljuljačke na tržištu.

Sistem njihanja je smješten ispod sjedišta a ne iznad kao kod standardnih ljuljački, stoga nema ničeg iznad glave što daje otvorenost prostora, takav sistem daje nježno i uglađeno njihanje. Izrađene su od drveta koje bojimo eko bojama visokih standarda. Njihaljke proizvodimo u izvedbi fotelje jednosjeda

 
 
➱ GALERIJA ➫ CJENIK